سه شنبه 28 خرداد 1398 - 15 شوال 1440 - 2019 ژوئن 18
تاریخ انتشار : 21 دی 1397 0:0

متن پیام تبریک " دکتر عباس نیک روش " به مناسبت روز پرستار

" دکتر عباس نیک روش" رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ، روز ولادت بزرگ بانوی ایثار و از خودگدشتگی حضرت زینب سلام الله علیه..
undefined

" دکتر عباس نیک روش" رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ، روز ولادت بزرگ بانوی ایثار و از خودگدشتگی حضرت زینب سلام الله علیه و روز پرستار را به تمامی همکاران بخصوص همکاران پرستار، اساتید و دانشجویان تبریک و تهنیت گفت .
متن پیام تبریک " دکتر نیک روش " به مناسبت روز پرستار بدین شرح است .

به نام خالق هستی بخش

نامگذاری روز ولادت بزرگ اسوه صبر و شکیبایی حضرت زینب سلام الله بعنوان روز پرستار نشان از شان والا و معنوی شغل مقدس پرستاری است .حرفه ای که در کنار هنر علم مراقبت و تیمار جسم  با همدلی و همراهی جان و  روح عجین می گردد، تا آلام و درد جسم و جان دردمندان را توامان تسکین دهد .
روز پرستار، روز تقدیر از یزرگ مردان و یزرگ زنانی است که خستگی ناپذیر در سخت ترین شرایط مرهمی بر زخمهای اشکار و عیان بیماران و همنوعانشان هستند .
پرستاران همکاران ارزشمندی هستند که در تمامی حوزه های سلامت از بیمارستانها تا مراکز جامع سلامت و کرسی های دانشگاهی بعنوان اساتید و در کسب علم و دانش بعنوان دانشجو حضوری فعال  و اثر گذار داشته و نقش برجسته ای در طرح تحول نظام سلامت ایفا نموده اند .
اینجانب میلاد با سعادت بزرگ بانوی پیام آور کربلا حضرت زینب کبری سلام الله و روز پرستار را به پرستاران پرتلاش، دانشجویان گرامی و اساتید ارجمنددانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک و تهنیت گفته و سلامتی، سعادت و توفیق تداوم خدمتگزاری به خلق را از خالق منان  برای همگان آرزومندم .

دکتر عباس نیک روش
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه