سه شنبه 28 خرداد 1398 - 15 شوال 1440 - 2019 ژوئن 18
تاریخ انتشار : 1 بهمن 1397 7:0

خطرسنجی میانسالان طبق برنامه در حال انجام است

undefined

به گزارش وب دا ساوه؛ مسئول امور آزمایشگاههای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه خبر داد، در طی 9 ماه سالجاری، از ۲۲۰۴۰ میانسال 30 تا 69 ساله شهرستان ساوه آزمایش قند و چربی خون رایگان انجام شده است  .
"داداش نژاد "در این خصوص گفت: طرح نمونه گیری قند و چربی خون از میانسالان در قالب طرح خطرسنجی و غربالگری بیماریهای قلبی عروقی و سکته ها در میانسالان انجام می شود . وی افزود، از افرادی که در مراجعه به مراکز و پایگاههای سلامت تشکیل پرونده الکترونیکی سلامت میدهند، در صورتی که در گروه میانسالان قرار داشته باشند، تست رایگان قند و چربی خون انجام می گردد .
داداش نژاد ادامه داد، خدمات آزمایشگاهی غربالگری و خطرسنجی میانسالان، در مراکز و پایگاههای سلامت شهری و 6 مرکز بهداشتی درمانی روستایی تحت پوشش و همچنین آزمایشگاه 17 شهریور مرکزی و آزمایشگاهای تابعه انجام می شود .