سه شنبه 28 خرداد 1398 - 15 شوال 1440 - 2019 ژوئن 18
تاریخ انتشار : 3 بهمن 1397 8:0

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه به ریاست فرمانداری ویژه شهرستان و دبیری ...
undefined

پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه به دبیری دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد . کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه به ریاست فرمانداری ویژه شهرستان و دبیری دانشکده علوم پزشکی در محل فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد . به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه: کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان در تاریخ 2بهمن 97 به ریاست فرمانداری ویژه ساوه و دبیری دانشکده علوم پزشکی و با حضور نمایندگان و روسای ادارات، سازمانها و ارگانهای سطح شهرستان در محل فرمانداری ویژه شهرستان ساوه برگزارگردید . این کارگروه با محوریت مبحث اجتماعی شدن سلامت، پیگیری پایش عملکرد سلامت محور دستگاههای اجرائی، پیگیری خودمراقبتی سازمانی برگزار گردید . در ابتدای جلسه " دکتر نیک روش" رئیس دانشکده علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت اجتماعی شدن سلامت، گفت: دردستیابی به سلامت همگانی و جامعه ای سالم، مشارکت مردم، ادارات، نهادها، سازمانها، خیرین، سمن ها ضروری است . "دکتر نیک روش" افزود در این راستا، در حال فراهم آوری مقدمات برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان های ساوه و زرندیه، با حضور و مشارکت همه سازمانها و بخش های توسعه، سمن ها و مجامع سلامت محلات، تا پایان سالجاری هستیم . رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ادامه داد، شعار مجمع سلامت این دو شهرستان، اجتماعی شدن سلامت و سبک زندگی سالم با تاکید بر مشارکتهای ساختارمند و پایدار مردم است . وی با اشاره به مشارکت و همکاریهای بین بخشی در تامین سلامت جامعه، افزود، به منظور تقدیر از عملکرد سلامت محور دستگاههای اجرایی، عملکردهای کیفی و کمی سازمانها با چک لیست های ارسالی استانداری مورد ارزیابی قرار می گیرد در ادامه گزارشی از روند اجرا و پیشرفت برنامه احصاء شاخص های هفده گانه عدالت در سلامت در شهرستان ساوه توسط کارشناس معاونت اجتماعی دانشکده علوم پزشکی ساوه ارائه شد و از دستگاه ها و ادارات مرتبط خواسته شد جهت تسریع در روند احصاء شاخص های مذکور تلاش مضاعفی داشته باشند. سپس قائم مقام مشارکتهای اجتماعی دانشکده گفت، در حال حاضر 10 کانون سلامت محلات در ساوه و زرندیه شروع به کار نموده اند و تا آخر سال جاری 12 درصد از کانونهای سلامت پیش بینی شده در مناطق آسیب پذیر و روستایی راه اندازی خواهد شد . " مرتضی صبوحی" افزود، همکاری و مشارکت شهرداری مناطق، نیروی انتظامی و شورای شهر نقش قابل تقدیری در در جهت راه اندازی این مجامع داشته است . کارشناس آموزش سلامت معاونت اجتماعی در این کارگروه ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای مجامع سلامت شهری و روستایی تحت پوشش، نقش مشارکتی سازمانهای خدمات شهری در راه اندازی سرای محلات شهری را مهم ارزیابی کرد و خواستار همکاری دهیاران و شوراهای روستایی در راه اندازی سرای محلات روستایی شد . در ادامه " دکتر نظری" معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی از ثبت نام 350420 نفر از مردم تحت پوشش در پرونده الکترونیک سلامت خبر داد و گفت: 8/22 درصد از افرادی که سال گذشته تشکیل پرونده داده اند، در سالجاری جهت معاینه سالیانه مراجعه ننموده اند، در این راستا 164000 مورد پیگیری تلفنی توسط مراکز و پایگاهها ی سلامت طی امسال انجام شده است . معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی در راستای خود مراقبتی سازمانی از اعضاء خواست زمینه مراجعه کارکنان دستگاههای ذیربط جهت تشکیل پرونده الکترو نیک سلامت را فراهم آورند . در این نشست، دستور جلسه قبل پیگیری شد و در خصوص سموم باقی مانده در محصولات کشاورزی، کلر زنی آب آشامیدنی در برخی روستاهای تحت پوشش شهرستان، ادارات جهاد کشاورزی و آب و فاضلاب روستایی و مدیریت غذا و دارو دانشکده توضیحات لازم را ارائه نمودند .

undefined