سه شنبه 28 خرداد 1398 - 15 شوال 1440 - 2019 ژوئن 18
تاریخ انتشار : 6 بهمن 1397 9:0

جلسه هم اندیشی راهکارهای ترویج زایمان طبیعی در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

به گزارش وب دا ساوه، "همتی " مسئول واحد مامایی معاونت درمان خبر داد؛ در جلسه هم اندیشی حوزه مامایی و متخصصین زنان شهرستان ساوه و زرندیه، در راستای..
undefined

به گزارش وب دا ساوه، "همتی " مسئول واحد مامایی معاونت درمان خبر داد؛ در جلسه هم اندیشی حوزه مامایی  و متخصصین زنان شهرستان ساوه و زرندیه،  در راستای ترویج زایمان طبیعی  با محوریت شرکت زنان در کلاسهای آموزشی آمادگی قبل از زایمان ، در موارد ذیل تصمصم گیری شد:

✓اقدامات لازم جهت افزایش حضور مادران در کلاس های آمادگی دوران بارداری و زایمان درجهت افزایش سطح آگاهی و توانمندی مادران باردار از جمله
 ✓ارائه آموزش های رایگان در مراکز دولتی.
✓افزایش دسترسی مادران باردار به این کلاسها با امکان ایجاد این کلاس ها در بخش خصوصی و مطب ها.
✓ ایجاد هسته آموزشی دانشگاهی کلاس های آمادگی زایمان در جهت آموزش و ارتقای سطح آگاهی مربیان کلاس های آمادگی برای زایمان.
✓هم اندیشی با صاحب نظران این حوزه در جهت اجرایی شدن بسته خدمتی مدیریت خونریزی پس از زایمان در بیمارستانها در راستای کاهش عوارض بارداری و زایمان مربوط به خونریزی.
✓ رفع چالش های موجود در جهت پذیرش مادران باردار در بیمارستانها.
✓ لزوم بررسی مشکلات فعالین حوزه زنان و مامایی در جلسات کارشناسی .