چهارشنبه 26 تير 1398 - 15 ذيقعده 1440 - 2019 ژولاي 17
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1397 1:0

برگزاری کارگاه آشنایی با قوانین و مقررات سمن ها

به همت واحد سازمان های مردم نهاد حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی ساوه و با حضور اعضای..
undefined

به همت واحد سازمان های مردم نهاد حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی ساوه و با حضور اعضای سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت و موسسات خیریه، کارگاه آشنایی با قوانین و مقررات سمن ها در مرکز جامع سلامت مصطفی خمینی برگزار گردید.
رضا شالیان کارشناس امور سیاسی و اجتماعی فرمانداری ساوه با اشاره به چگونگی شکل گیری سازمان های غیر دولتی و مردم نهاد در بیان مهمترین ویژگی های آنها گفت این سازمان ها باید غیر دولتی، غیرسیاسی، غیر انتفاعی، داوطلبانه، دموکراتیک، خودگردان و از نظر حقوقی مستقل باشند.
وی تصریح کرد تشکل های غیر دولتی بازوی پرتوان دولت در تحقق اهداف توسعه و پیشرفت جامعه هستند و با گردآوری افراد با اهداف و آرمان های مشترک موضع مشترکی را اتخاذ می کنند و دولت را تحت تاثیر قرار می دهند و از این طریق امتیازاتی را برای جامعه هدف خود کسب می کنند.
در پایان، جلسه هم اندیشی و بررسی مشکلات سمن ها برگزار گردید.