چهارشنبه 26 تير 1398 - 15 ذيقعده 1440 - 2019 ژولاي 17
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1397 0:0

کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

به گزارش وب دا ساوه؛ در خصوص محورهای ذیل، در این جلسه بحث و گفتگو انجام گردید و تصمیاتی در جهت ارتقا و بهبود وضعیت موجود اتخاذ شد..
undefined

کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی و اعضا کمیته به میزبانی بیمارستان شهید دکتر چمران ساوه  برگزار گردید.

به گزارش وب دا ساوه؛ در خصوص محورهای ذیل، در این جلسه بحث و گفتگو انجام گردید و تصمیاتی در جهت ارتقا و بهبود وضعیت موجود اتخاذ شد؛

بهبود شاخص های برنامه ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین کل و سزارین مادران نخست زا در بیمارستان چمران از ۳۸ ٪در ابتدای سال ۹۶ به ۲۰ ٪در پایان ۹ ماهه سال ۹۷

خوشایند سازی فضای بلوک زایمان با ایجاد اتاق های تک نفره

فعال نمون کلاس های آمادگی دوران بارداری

کاهش مورتالیتی و موربیدیتی مادری و نوزادی در سال ۹۷ نسبت به سال گذشته

افزایش میزان رضایتمندی مادران از خدمات ارائه شده زایمان از ۷۴ ٪ در سال ۹۶ به ۷۹ ٪در سال۹۷
و بررسی نقاط قابل بهبود در این بیمارستان در جهت ارتقاء سلامت مادر و نوزاد

در حاشیه این کمیته بازدید ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه جمعی از اعضای کمیته از بلوک زایمان جدید بیمارستان شهید چمران انجام شد.