يکشنبه 29 ارديبهشت 1398 - 15 رمضان 1440 - 2019 مي 19
تاریخ انتشار : 1 اسفند 1397 11:5

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان و با شعار مردان فعال تر، مردان سالم تر

به گزارش وبدا، همه ساله در هفته آغازین اسفندماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه های مختلف جامعه ..
undefined

از سوی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت اسامی روزهای هفته ملی سلامت مردان اعلام شد.

به گزارش وبدا، همه ساله در هفته آغازین اسفندماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه های مختلف جامعه در خصوص اولویت های سلامت مردان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، هفته ملی "سلامت مردان ایران" برگزار می شود.

در استمرار برنامه ترویج فعالیت جسمانی در مناسبت های ملی سلامت در دو سال اخیر و با توجه به برنامه عمل سازمان جهانی بهداشت برای کاهش کم تحرکی به میزان 15 درصد تا سال 2030 با شعار "مردم فعال تر، برای جهانی سالم تر" در سال جاری نیز موضوع ترویج تحرک و فعالیت جسمانی به عنوان محور اقدامات هفته مذکور انتخاب شده است.

عناوين و محورهای اطلاع رسانی و آموزش در روزهای هفته ملی سلامت مردان ایران در سال 97 به شرح زیر است؛

چهارشنبه اول اسفند: مردان فعال و بهره وری در محیط کار دوستدار فعالیت بدنی
پنجشنبه دوم اسفند: نقش مستقیم و غیر مستقیم فعالیت جسمانی در پیشگیری و درمان بیماری های غیر واگیر، واگیردار، سلامت روانی و اجتماعی
جمعه سوم اسفند: پدران، مشوق فعالیت جسمانی پسران و سایر اعضای خانواده