پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 17 خرداد 1398 12:30

آیین نامه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده علوم پزشکی ساوه

اهم قوانین اجرایی برگزاری امتحانات پایان ترم

·         امتحانات پایان نیمسال طبق برنامه اعلام شده انجام خواهد شد و غیر قابل تغییر است.

·         همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات و همچنین کارت شناسایی دانشجو در جلسات امتحان الزامی است ( برای دریافت پرینت کارت ورود به جلسه امتحانات از سیتم سما اقدام گردد).

·          بر روی صندلی مربوطه طبق شماره های تعیین شده نشسته و از نوشتن هر مطلبی روی صندلی خودداری نمائید.

·         غيبت غيرموجه در جلسه امتحان پايان نيمسال منجر به نمره صفر در آن امتحان مي شود.

·         در صورت موجه شناخته شدن غيبت، آن درس به شكل حذف با مجوز شوراي آموزشي دانشگاه در كارنامه ثبت مي شود و به هيچ عنوان امتحان مجدد برگزار نمي شود.

·         پس از ورود به جلسه امتحان و پس از توزيع سوالات امتحاني، حق خروج از جلسه قبل از امضاء صورتجلسه و تحويل برگه نخواهد داشت.

·         غیبت در جلسه امتحانی نیاز به ارائه مدارک پزشکی نمی باشد و درس مذکور حذف می گردد.

·         حداکثر تاخیر با عذر موجه برای ورود به جلسه امتحان 10 دقیقه بوده ، پس از آن درب سالن بسته خواهد شد.

·         با هرگونه تخلف و تقلب در امتحانات مطابق قوانین برخورد خواهد شد. برخی از مصادیق تقلب و تخلف به شرح زیر می باشد:

o       همراه داشتن هر گونه وسیله الکترونیکی و موبایل به هر دلیل

o       استفاده از هرگونه نوشته ،یادداشت،جزوه و کتاب به صورت غیر مجاز.

o       وجود هر گونه اطلاعات روی دست،پا،میز،لباس و .

o       رد و بدل کردن هر نوع نوشته یا صحبت با سایر دانشجویان

o       برهم زدن نظم جلسه امتحان و هر گونه مشاجره با مراقبین.

o       رد و بدل کردن هر گونه وسیله نظیر ماشین حساب،خودکار،خط کش و.

o       پرسیدن سوالات مکرر و غیر مرتبط از مراقبین.

o       خروج و بازگشت غیر مجاز به جلسه امتحان.

o       همراه داشتن کیف،کلاسور یا ساک دستی برای خانم ها

o       فرستادن شخص دیگر به جای خود.

o       نگاه کردن به ورقه امتحانی دانشجوی مجاور یا نشان دادن ورقه به سایر دانشجویان.

·         مجازات ناشی از تقلب در جلسات امتحان توسط کمیته انضباطی دانشگاه تعیین می گردد و می تواند شامل موارد زیر باشد:

o       -درج نمره 25/0 و ثبت موضوع در پرونده آموزشی.

o       -در خصوص نحوه برخورد با موضوع تقلب هیچ تفاوتی میان دروس عمومی،پایه و اختصاصی وجود ندارد.

نکات قابل توجه دانشجویان گرامی جهت تکمیل پاسخنامه امتحانات

( در مورد آزمون هایی که با OMR تصحیح می گردد).

·         جهت تکمیل پاسخنامه حتما" از مداد مشکی نرم و پررنگ استفاده نمایید.

·         از تا خوردن و کثیف شدن برگ پاسخنامه جدا" خودداری نمایید.

·         به منظور جلوگیری از هر گونه خطا در خواندن پاسخنامه توسط رایانه ،از باقی گذاشتن اثرات ناشی از پاک نمودن پرهیز شود.

·         از آنجایی که به هر سئوال فقط یک جواب تعلق می گیرد ، در صورتی که بیش از یک جواب به سئوالی داده شود هیچ کدام از گزینه ها را رایانه قبول نخواهد کرد .

·         از آنجایی که رایانه تنها بر اساس شماره دانشجویی اقدام به تصحیح پاسخنامه می نماید ،  در مورد نحوه پر نمودن قسمت مربوط به شماره دانشجویی و شماره درس توجه فرمائید و در صورت ابهام با مراقبین جلسه امتحان مشورت نمایید .

لطفاً برای دانلود فایل کامل آیین نامه برگزاری امتحانات کلیک کنید.