پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 20 خرداد 1398 13:30

بازدید اعتباربخشی موسسه ای دانشکده علوم پزشکی ساوه

بازدید اعتباربخشی موسسه ای دانشگاه های کلان منطقه شش آمایشی جهت پایش در روز سه شنبه مورخ بیست و یکم خرداد ماه جاری دانشکده انجام گردید.

✅ ابراز خرسندی سرپرست تیم ارزیابی اعتبار بخشی موسسه ای دانشگاههای منطقه شش آمایشی، از زیر ساخت های مناسب دانشکده علوم پزشکی ساوه

به گزارش وب دا ساوه، بازدید اعتباربخشی موسسه ای دانشکده علوم پزشکی ساوه،  در روز سه شنبه  مورخ بیست و یکم خرداد ماه سالجاری انجام گردید.

"دکتر حمیدرضا کوهستانی" سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده در این خصوص بیان داشت: بازدید اعتباربخشی موسسه ای دانشگاه های کلان منطقه شش آمایشی با اهتمام جدی ریاست دانشکده، مدیران و کارکنان توسط ارزیابان بیرونی جهت پایش دانشکده انجام گردید.

یادآوری می شود تیم ارزیاب علاوه بر جلسه مشترک با ریاست، معاونین، مدیران و اعضای تیم اعتباربخشی موسسه ای از دانشکده و زیر ساخت های آموزش، مراکز مهارت های بالینی و… بازدید کردند.

در پایان این بازدید، دکتر علیرضا عبدانی پور سرپرست تیم ارزیاب بیرونی اعتباربخشی موسسه ای ضمن ابراز خرسندی از زیرساخت های مناسب دانشکده علوم پزشکی ساوه در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از ارائه گزارش برجستگی های دانشکده در حیطه آموزش، برنامه استراتژیک و تجهیزات خوابگاه و رضایت دانشجویان از اعضای هیات علمی به کمیته اعتبار بخشی منطقه شش آمایشی خبر داد .