يکشنبه 17 آذر 1398 - 11 ربيع الثاني 1441 - 2019 دسامبر 08
تاریخ انتشار : 19 مرداد 1398 8:0

با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه:

جلسه تکریم و گرامیداشت روز خبرنگار برگزار شد

به گزارش وب دا ساوه به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، جلسه تکریم و گرامیداشت خبرنگاران فعال حوزه سلامت در روز خبرنگار با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در سالن دانشکده برگزار شد.

دکتر عباس نیک روش؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن عرض تبریک به مناسبت روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی در روز هفدهم مرداد ماه گفت: پرداختن به حوزه خبر و اطلاع رسانی یکی از مواضع بسیار مهم و اساسی برای یک جامعه است و از جایگاه ویژه­ای در بین مردم و متخصصان برخوردار است.

وی اظهار داشت: بحث بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان­های ساوه و زرندیه همپای سطح کشوری پیش رفت و ما از اهدافی که باید فراتر رفتیم و بالغ بر 134 درصد در این زمینه به موفقیت دست پیدا کردیم و اطلاع رسانی انجام شده در این بسیج ملی با همراهی و کمک شما خبرنگاران فعال در حوزه سلامت صورت گرفت.

دکتر نیک روش در ادامه گفت: یکی از فعالیت­های مهمی که در حال پیگیری از سمت وزارت­خانه و اجرایی شدن از سمت دانشکده می­باشد بحث پرونده الکترونیکی سلامت است که در این بحث مواردی چون نوبت­دهی الکترونیکی، ارسال تصاویر و گزارشات سلامت بیمار، نسخه نویسی و ... مطرح می­شود و به صورت الکترونیکی صورت خواهد گرفت. این امر به طبع یک تغییر رویه اساسی در حوزه عمومی به شمار می­رود و این تغییر یک اطلاع­رسانی صحیح و کارآمد توسط شما خبرنگاران را می­طلبد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از معاونان و همکاران حاضر در جلسه خواست تا به ارائه گزارشی اجمالی در حوزه­های مختلف دانشکده بپردازند و عملکردهای شاخص دانشکده را به صورت خلاصه در اختیار خبرنگاران قرار دهند.

وی در پایان آمادگی مجموعه دانشکده را برای پاسخگویی به سوالات و مسائلی که از سمت خبرنگاران مطرح می­شود اعلام کرد و از خبرنگاران خواست تا مسائل و گزارشات لازم در حوزه سلامت را با دانشکده در میان بگذارند و این کار گروهی مانند سال­های گذشته به قوت خویش باقی بماند.