سه شنبه 29 مرداد 1398 - 19 ذيحجه 1440 - 2019 آگوست 20
تاریخ انتشار : 22 مرداد 1398 12:22

در بیمارستان مدرس ساوه:

دوره آموزشی هموویژلانس (مراقبت از خون و فرآورده­های خونی) برگزار شد

به گزارش وب­دا ساوه، دوره آموزشی هموویژلانس؛ مراقبت از خون و فرآورده­های خونی، انتقال خون و عوارض مربوط به آن در مجتمع آموزشی بیمارستان مدرس برگزار شد.

در این دوره که توسط دکتر  علی احسان شهبازی در 17 مرداد ماه 1398 برگزار شد، کارشناسان پرستاری، مامایی، اتاق عمل و بیهوشی شرکت داشتند. هدف از تشکیل این دوره آموزشی، بالا بردن سطح آگاهی پرسنل از سیستم مراقبت از خون و فرارده­های خونی، عوارض مربوط به انتقال خون و همچنین نحوه آماده سازی و تزریق خون بود.

دکتر شهبازی گفت: با توجه به اینکه خون و فرآورده­های خونی برای بیمارانی که دچار کم خونی هستند و تحت عمل­های جراحی قرار می­گیرند یا در تصادفات به خون نیاز پیدا می­کنند ضروری است، استفاده بهینه در مصرف و مراقبت از آن بسیار الزامی می­باشد.

وی در ادامه افزود: عوارض مربوط به انتقال خون در بیماران 5 برابر هزینه تولید فرآورده­های خونی است، لذا با آموزش و پژوهش در این زمینه می­توان نقش به سزایی در اقتصاد سلامت ایفا کرد.