پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 9 شهریور 1398 9:13

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه:

تمامی تصمیمات راهبردی سلامت با دستان پرتوان بهورزان تکمیل می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ با حضور دکتر عباس نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه مراسم گرامیداشت روز بهورز در سالن فاطمه زهرا (س) برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، مهندس منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه، معاونت بهداشت و جمعی از مسئولین و بهورزان شهرستانهای ساوه و زرندیه اجرا شد . دکتر عباس نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن عرض تبریک و تهنیت روز بهورز گفت: امنیت و سلامت از ضروریات اولیه در یک زندگی زیستی و درخور می باشند و همه همکاران در حوزه سلامت به این مهم توجه ویژه ای دارند و برای خدمت رسانی به مردم و به خصوص قشر کم توقع و زحمتکش روستایی در تلاشند. دکتر نیک روش بیان کرد: تمامی تصمیمات راهبردی سلامت که در سطح کشور و وزارتخانه برای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی گرفته می شود برای جمعیت تحت پوشش روستایی با دستان پرتوان بهورزان اجرا می شود و این زنجیره با حضور ارزشمند و عاشقانه بهورزان تکمیل می گردد . رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود: مفتخریم که در دولت جمهوری اسلامی در حال ارائه خدمت هستیم و امروز را فرصت مغتنمی میدانم تا هفته دولت را نیز به دولتمردان و همکاران پرتلاش دانشکده علوم پزشکی تبریک بگویم . در این مراسم مهندس منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس نیز در سخنان خود، از نقش و حضور دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی که با آرامش و ثبات اهداف دانشکده را به خوبی به پیش می برد و همچنین مجموعه دانشکده تقدیر نمود و گفت، به سهم خود از تمامی بهورزان که با سختی و مشکلات در نقاط روستایی در جهت رفع مسائل و مشکلات مردم زحمت می کشند تشکر می نمایم . دکتر عزیزی معاون بهداشت دانشکده نیز طی سخنانی روز بهورز را به تمامی بهورزان پرتلاش دانشکده تبریک گفت و از نقش موثر بهورزان در پیشبرد اهداف سلامت در روستاها تقدیر و تشکر نمود . گفتنی است این مراسم برنامه های شاد و متنوع از جمله اجرای موسیقی، تئاتر و اجرای دکلمه و سرود برگزار شد و از تعدادی از بهورزان و مربیان بهورزی با اهدا لوح تقدیر بعمل آمد .