پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 9 شهریور 1398 13:57

افتتاح پایگاه سلامت بهزیستی با حضور استاندار مرکزی و رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

پایگاه سلامت بهزیستی به عنوان یکی دیگر از شاخصهای مهم خدمت رسانی به مردم در حوزه سلامت، همزمان با آخرین روز از هفته دولت با حضور استاندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در شهر ساوه افتتاح شد.

پایگاه سلامت بهزیستی به عنوان یکی دیگر از شاخص ­های مهم خدمت رسانی به مردم در حوزه سلامت، همزمان با آخرین روز از هفته دولت با حضور استاندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در شهر ساوه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، صبح امروز، نهم شهریور ماه 1398 با حضور سید علی آقازاده استاندار مرکزی،مهندس محمدرضا منصوری نماینده مردم ساوه و زردیه در مجلس، دکتر عباس نیک ­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و هیئت ­های همراه، مرکز پایگاه سلامت بهزیستی به بهره برداری رسید.

این مرکز که با متراژ 300 متر مربع در منطقه بهزیستی واقع شده است دارای 14800 نفر جمعیت تحت پوشش و 5000 خانوار می­ باشد. همچنین در پایگاه سلامت رجبی 3 نفر به صورت داوطلبین سلامت، 2433 به عنوان سفیر سلامت مشغول به فعالیت می­ باشند. تعداد 5 مدرسه، 1319 نفر دانش آموز و 2 مسجد در زیر مجموعه این مرکز قرار می ­گیرند.

تعداد پرسنل شاغل در این مجموعه عبارتند از: یک ماما، 4 مراقب سلامت و کارشناسان روان و تغذیه که 2 روز در هفته در پایگاه سلامت بهزیستی مشغول به فعالیت می ­باشند. ماهیانه نیز حدود 1600 نفر به این مرکز مراجعه می­ کنند.

در این افتتاحیه، علی میرزایی فرماندار ساوه و اعضای شورای شهر ساوه نیز حضور داشتند.