پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 10 شهریور 1398 15:28

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه:

در تصمیم سازی، تصمیم گیری ها و پیشبرد اهداف دانشکده از خرد جمعی بهره مند می گردیم

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه شورای مدیران با حضور دکتر عباس نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، مدیران و معاونان در تاریخ 10 شهریور ماه سال جاری در سالن اجتماعات علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه شورای مدیران با حضور دکتر عباس نیک­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، مدیران و معاونان در تاریخ 10 شهریور ماه سال جاری در سالن اجتماعات علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

دکتر عباس نیک­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در آغاز جلسه طی سخنانی گفت: جلسه مدیران دانشکده یک جلسه مشورتی است که برای مشارکت در تصمیم سازی، تصمیم­گیری و اطلاع یافتن از مشکلاتی است که مدیران به صورت مستقیم با آن مواجه هستند.

وی افزود: سعی بر آن است که این جلسات به صورت فصلی برگزار شود تا با پیام رسانی و تبادل اطلاعات از سمت مدیران محترم به اعضا هیئت رئیسه و در جریان قرار گرفتن آخرین تصمیمات دانشکده توسط مدیران هماهنگی­های لازم در جهت مشارکت قوی در تصمیم گیری و تصمیم سازی در دانشکده انجام گیرد. همچنین در تصمیم­سازی، تصمیم­گیری­ها و پیشبرد اهداف دانشکده از خرد جمعی بهره­مند می­گردیم.

وی گفت: ما مدیران وظیفه داریم که در بحث­های مختلف در حوزه سلامت از جمله بحث­های پیشگیری و مدیریت بهینه این موضوع را راهبری کنیم و تصمیمات درست و به موقع را اخذ نمائیم و با این امر جایگاه رفیع دانشکده را ارتقا دهیم و عملکردی در خور مردم شریف شهرستان­های ساوه و زرندیه ارائه دهیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد: از جمله محورهای ما مشارکت در تصمیم­گیری مانند شایسته سالاری و توسعه زیرساخت­ها است که همه مدیران باید در شناسایی مشکلات، چالش­ها و مشارکت برای حل این مسائل راه حل ارائه نمایند و نظارت­های لازم در این زمینه صورت بگیرد.

دکتر نیک­روش ابراز داشت: با استفاده از راهبرد بهره­مندی حداکثری از ظرفیت همکاران باید رسالتی که همان خدمت به مردم در حوزه سلامت است را به سرانجام برسانیم.

در ادامه این جلسه مدیران و معاونان دانشکده به بیان نقطه نظرات و برنامه های جاری و تصمیمات کلان در حوزه های مختلف پرداختند، سپس مدیران به بیان نکات مهم حوزه عملکردی بخصوص مباحث بین بخشی پرداختند و درباره مسائل مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.