پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 12 شهریور 1398 8:55

با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه:

تقدیر از پزشکان پرتلاش بیمارستان مدرس

به گزارش روابط عمومی دانشکده، نشست هم اندیشی و تبادل نظر با پزشکان بیمارستان مدرس و 17 شهریور با حضور دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه صبح امروز در بیمارستان مدرس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، نشست هم­اندیشی و تبادل نظر با پزشکان بیمارستان مدرس و 17 شهریور با حضور دکتر نیک ­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در 11 شهریور ماه سال جاری در بیمارستان مدرس برگزار شد.

در این جلسه که به منظور دیدار و گفتگو با پزشکان برگزار شده بود، دکتر الهام فرهادی رئیس بیمارستان مدرس، دکتر حبیب­اله رضایی معاونت توسعه و دکتر هادی محنتی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه حضور داشتند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات پزشکان گفت: در کنار تمام سختی ­ها و مشکلات موجود و با توجه به شرایط خاص فعلی کشور با همراهی و همکاری شما عزیزان یک روند کلی رو به جلو را طی کرده ­ایم و کارنامه قابل قبولی را در حوزه درمان به تصویر کشیده ­ایم.

وی افزود: در حوزه درمان شهرستان ساوه و زرندیه پیشرفت­ های چشمگیری را شاهد هستیم که از جمله آن­ها ورود به فاز تاسیس بیمارستان 250 تختخوابی ساوه می­ باشد که تخصیص یک ردیف اعتباری و تخصصی در ساوه حاصل تلاش ­های صورت گرفته از سال­ های گذشته و هماهنگی ­های لازم و به موقعی می­ باشد که در این زمینه انجام شده است.

دکتر نیک ­روش در پایان افزود: قطعا کارهای انجام شده در بحث مدیریت و پشتیبانی خالی از اشکال نیست ولی با همراهی و همکاری شما پزشکان بزرگوار از این موانع عبور خواهیم کرد و در یک فضای قانونمند و شفاف اهداف دانشکده را به پیش خواهیم برد.

در این نشست دکتر فرهادی و معاونان توسعه و بهداشت طی سخنانی به بحث و تبادل نظر با پزشکان پرداختند و در پایان با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه با اهدای لوح تقدیر از پزشکان حاضر در جلسه تقدیر و تشکر شد.