پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 12 شهریور 1398 12:15

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه :

خدمت به همنوع هنگامی که امکانات محدود و نیازمندی ها بیشتر است، ستوده تر می باشد

رییس دانشگاه علوم پزشکی ساوه، با ارسال پیامی، دوازدهم شهریور، روز بهورز را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر «عباس نیک روش» در این پیام، با تاکید بر نقش حیاتی بهورزان در سلامت جامعه، از خدمات آنان تقدیر کرده است.

رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه، با ارسال پیامی، دوازدهم شهریور، روز بهورز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ساوه، دکتر «عباس نیک­روش» در این پیام، با تاکید بر نقش حیاتی بهورزان در سلامت جامعه، از خدمات آنان تقدیر کرده است.

در متن این پیام، آمده است:

بسمه تعالی

بهورزان در خط مقدم ارائه خدمات در محروم­ترین و کم برخوردارترین نقاط این مرز و بوم با حفاظت و صیانت از سلامت جامعه روستایی حفاظت و صیانت به عمل می آورند و خدمت به همنوع هنگامی که امکانات محدود و نیازمندی­ ها بیشتر است، ستوده تر و ارزشمنتر است. کنترل بیماری­ های واگیر، پیشگیری از مرگ و میر کودکان، نوزدان و مادران باردار در روستاها حاصل تلاش دیرینه بهورزان است و اکنون با کوله باری از تجربه، دانش، مهارت و با جدیت و تلاش در جهت ارتقا سطح سواد سلامت، اشاعه فرهنگ خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری­ های غیر واگیر به پیش می­ روند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات بهورزان گرامی در خانه­ های بهداشت منجر به ارتقا شاخص­ های سلامتی شده که این خود مایه مباهات و افتخاری بزرگ برای این عزیزان است.

فرا رسیدن 12 شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت­ های ارزنده بهورزان به نام روز بهورز مزین گردیده  فرصت مناسبی برای تقدیر از زحمات این قشر پرتلاش است.

اینجانب از تمامی بهورزانی که با سختی و مشکلات در نقاط روستایی در جهت رفع مسائل و مشکلات مردم تلاش می­ کنند تشکر می­ نمایم و از خداوند متعال؛ عزت، سلامت و توفیق روز افزون تمامی عزیزان بهورز را در خدمت به جامعه شریف روستایی خواستارم.

دکتر عباس نیک روش

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه