پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 17 شهریور 1398 14:21

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه:

پیام واقعه عاشورا فرای اعصار و زمان است و نگاه عمیق و همه جانبه به آن وظیفه مهمی است که بر ضمه همه ماست

دکتر عباس نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در جلسه هیئت رئیسه ضمن بیاناتی ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام و یاران با وفایش را تسلیت گفت.

دکتر عباس نیک ­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در جلسه هیئت رئیسه ضمن بیاناتی ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام و یاران با وفایش را تسلیت گفت.

جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی به ریاست دکتر نیک ­روش در هفدهم شهریور ماه 1398 با حضور اعضا برگزار شد.

دکتر عباس نیک ­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در آغاز جلسه گفت: واقعه کربلا رسالت بزرگی را بر دوش همه ما نهاده است و آن درک و شعور عظمت واقعه و حفظ اصالت این واقعه بزرگ همراه با شور حسینی است.

وی افزود: هدف و راه امام حسین (ع) ادامه رسالت پیامبران الهی است. آنجا که حضرت ابراهیم (ع) پس از فرمان الهی با فائق آمدن بر نفس، فرزند خود را به قربانگاه برد. اوج این ایثار و عشق را در صحنه کربلا و در اقدام امام حسین (ع) می ­­­توان دید که با کاری عاشقانه و فرا اخلاقی از آزمون بزرگ خداوند سرافراز بیرون می ­آید و در طول تاریخ ماندگار می­ گردد.

دکتر نیک ­روش بیان کرد: اقدام امام حسین (ع) در صحنه کربلا، وظیفه مهمی را برعهده همه ما در طول تاریخ بشریت گذاشته است که حفظ اصالت راه و هدف ایشان با نگاه عمیق و همه جانبه به پیام واقعه عاشورا و ادامه راه و منش امام حسین (ع) و یاران با وفایشان است.