شنبه 16 آذر 1398 - 10 ربيع الثاني 1441 - 2019 دسامبر 07
تاریخ انتشار : 25 شهریور 1398 8:0

اطلاعیه ثبت نام حضوری ویژه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته(مامایی) آزمون سراسری سال تحصیلی 99-98

با توجه به اطلاعیه ی قبلی مبنی بر ثبت نام اینترنتی ،مراحل بعدی ثبت نام به شرح ذیل میباشد.

با عرض تبریک جهت موفقیت پذیرفته شدگان نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته رشته مامایی سال 98

ثبت نام حضوري  در تاریخ 98/6/31 از ساعت 8 لغایت 14 طي دو مرحله معاونت آموزش و معاونت دانشجويي انجام  مي گردد:

مدارک مورد نیاز در زمان مراجعه حضوری  :

1-     ثبت نام حضوری معاونت آموزش

1-اصل شناسنامه و یک سری کپی از تمام صفحات آن.

2-اصل کارت ملی و یک سری کپی بصورت پشت و رو.

3- 2 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده

4-اصل مدرک دوره کاردانی یاگواهی موقت. ( برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل  و یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ کاردانی با محتوی فرم شماره 7 را ارائه نمایند.)

تبصره1 : پذیرفته شدگان هر یک از کد رشته های تحصیلی نیمسال دوم باید فارغ التحصیل سنوات قبل باشند و یا حداکثر تا 30/11/98 فارغ التحصیل شوند.

تبصره 2: برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی که در آن قید شده باشد" اشتغال به تحصیل  نامبرده مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد"  در صورتی که فرد پذیرفته شده در تاریخ مقرر فارغ التحصیل نشده باشد قبولی وی کان لم یکن تلقی خواهد شد.

5-ارائه گواهی پایان خدمت لایحه طرح تامین نیروی انسانی بر حسب مورد برای پذیرفته شدگان نیمسال دوم تا  30/11/98 و یا گواهی معافیت از خدمت لایحه طرح تامین نیروی انسانی برای هر یک از پذیرفته شدگان نیمسال دوم.

6- ارائه اصل گواهینامه حداقل یک سال سابقه کار به صورت رسمی،پیمانی و یا قراردادی (کاردانهای مامایی که شاغل در طرح پزشک خانواده استانها که با استفاده از سهمیه موضوع مصوبه شصت و پنجمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 14/12/95(سهمیه 40 درصد ظرفیت پذیرش دوره های روزانه پذیرفته شده اند لازم است گواهینامه حداقل یک سال سابقه کار به صورت رسمی،پیمانی و یا قراردادی را از محل اشتغال خود اخذ و به هنگام ثبت نام ارائه و نسبت به سپردن تعهد خدمت در طرح پزشک خانواده با محتوای فرم شماره 8* درهمان استان محل خدمت به مدت سه برابر طول تحصیل اقدام نمایند.)

7- حکم  مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع و عدم همزمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی

8- مجوز ادامه تحصیل و تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه

9- پرینت اطلاعات ثبت نام شده اینترنتی در 4 نسخه.

*پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه 40 درصد ظرفیت پذیرش دوره های روزانه (طرح پزشک خانواده) لازم است  نسبت به سپردن تعهد خدمت در طرح پزشک خانواده با محتوای فرم شماره 8 درهمان استان محل خدمت به مدت سه برابر طول تحصیل اقدام نمایند.درصورت بهمراه نداشتن تهعد محضری ،فرم مذکور، از ثبت نام دانشجو معذوریم) جهت دریافت فایل تعهد محضری لطفاً کلیک فرمایید.

تلفن های ضروری:

1- در صورت بروز مشکل در ثبت نام اینترنتی شماره 08642343395 داخلي 108

2- در خصوص مدارک ثبت نامی  شماره داخلي 3

3- در خصوص امور رفاهی (وام و..) شماره داخلي 1 و 2

4- در خصوص امور خوابگاه شماره داخلي 1 و 2

5- در خصوص کارت دانشجویی و تغذیه شماره داخلي 114

شروع کلاسهای نیمسال دوم 99-98:

تاریخ 12/11/1398

2-    ثبت نام معاونت دانشجویی

مدارک مورد نیاز

·         تعداد عکس : 2 قطعه عکس4*3

·         کپی تمام صفحات شناسنامه (1 سری)