دوشنبه 29 مهر 1398 - 22 صفر 1441 - 2019 اکتبر 21
تاریخ انتشار : 3 مهر 1398 12:28

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

اطلاع رسانی دقیق و به موقع به بیماران و همراهان از مصادیق تکریم است

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در کیمته صیانت: اطلاع رسانی دقیق و به موقع به بیماران و همراهان از مصادیق تکریم است و موجب رفع بخشی از نارضایتی­های مراجعان به مراکز درمانی می­شود.

اطلاع رسانی دقیق و به موقع به بیماران و همراهان از مصادیق تکریم است و موجب رفع بخشی از نارضایتی ­های مراجعان به مراکز درمانی می­شود.

کمیته صیانت دانشکده علوم پزشکی با محوریت تشکیل میز خدمت و اطلاع رسانی در تمامی حوزه­های معاونت­ ها و بیمارستان­ های تحت پوشش با حضور دکتر نیک ­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

در این جلسه بر استقرار میز اطلاع رسانی در ورودی اورژانس بیمارستان­ ها به خصوص بیمارستان شهید مدرس ساوه با هدف اطلاع رسانی، آرامش بخشی و پیشگیری از سرگردانی در شرایط حساس و اضطرابی و تسهیل ارائه خدمات به مراجعان و بیماران تاکید شد.