دوشنبه 29 مهر 1398 - 22 صفر 1441 - 2019 اکتبر 21
تاریخ انتشار : 9 مهر 1398 13:26

دکتر نیک روش در مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید

یکی از اصلی ترین دلایل اهمیت دانشگاه ها نقش آن ها در پیشرفت جوامع بشریست

به گزارش وب دا ساوه؛ مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور دکتر نیک روش و جمعی از مسئولین دانشکده در سالن همایش های حضرت فاطمه برگزار شد.

به گزارش وب­دا ساوه؛ مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور دکتر نیک­ روش و جمعی از مسئولین دانشکده در سالن همایش ­های حضرت فاطمه برگزار شد.

دکتر عباس نیک ­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه پس از خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید با طرح این سوال که چرا دانشگاه­ ها اهمیت دارند به سخنرانی پرداخت.

وی گفت: یکی از اصلی­ ترین دلایل اهمیت دانشگاه ­ها نقش آن­ها در پیشرفت جوامع بشریست و جوامعی که دانشگاه ­های پیشرفته دارند جوامع پیشرفته­ ای به حساب می­ آیند.

دکتر نیک ­روش افزود: براساس آمار از سال 1960 تا 2006 تعداد دانشجویان در سراسر جهان 10 برابر شده است و این آمار نشان دهنده اهمیت فراگیر دانشگاه ­ها در سر تا سر جهان است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه خاطر نشان کرد: دانشگاه­ ها و مراکز آموزش عالی به خاطر داشتن کارکردهای چندگانه اقتصادی، اجتماعی، فردی از مهم­ترین ارکان یک جامعه به شمار می ­آیند که در این میان یکی از ارکان و کارکردهای اصلی دانشگاه منافع اقتصادی است که در پی دارد.

وی گفت: دانایی و دانستن به عنوان موتورهای محرکه­ ای عمل می­ کنند که از تاثیرگذاری بسیار بالایی برخور دارند و در کنار سایر مولفه­ های سنتی از جمله کار و سرمایه، تولید ثروت می­ کنند. لذا دانشگاه­ ها به ویژه در کشورهای در حال توسعه از مهم­ترین پایگاه ­های رشد علم محسوب می­ شوند و با توانمند کردن اعضای جامعه باعث رشد، توسعه و پیشرفت اقتصاد در یک جامعه می­ ­شوند.

دکتر نیک­ روش ابراز کرد: دانش مردمی­ ترین قدرتیست که می­­تواند در اختیار مردم قرار گیرد و از این طریق به کارکرد دیگر دانشگاه که منافع عدالتیست دست یابد.

وی گفت: از دیگر منافع دانشگاه ­ها، ارزیابی جامعه است. یک جامعه پویا برای موفقیت نیاز به ارزیابی خود دارد که این ارزیابی توسط دانشگاهیان صورت می­گیرد. یعنی در کنار رسالت دانشگاه که همان تامین نیروی انسانی کارا و متخصص است؛ تولید علم و گسترش مرزهای دانش نیز باید انجام شود.

دکتر نیک ­روش به دو عامل منفعت اجتماعی و منافع فردی در کنار سایر کارکردهای دانشگاه اشاره کرد و در پایان افزود: دانشگاه ­ها با منافع اجتماعی ­ای که در پی دارند باعث کاهش بیکاری، سلامت جامعه و افراد، کاهش میزان جرائم، افزایش بازگشت مالیات و در نهایت کاهش هزینه­ های اجتماعی و افزایش سرمایه در یک جامعه می ­شوند.

در ادامه این همایش حجت الاسلام هادی ودود رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن تبریک به دانشجویان به تشریح برنامه­ های فرهنگی نهاد رهبری پرداخت.

دکتر حمیدرضا کوهستانی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده نیز به دانشجویان ورودی جدید خوش­ آمد گفت و به معرفی زیر مجموعه ­های این معاونت پرداخت و رسالت دانشکده علوم پزشکی ساوه را تربیت دانشجویانی با علم و خلاق و شهروندی توسعه یافته دانست.

در پایان این مراسم نیز به کلیه دانشجویان ورودی جدید دانشکده بسته آموزشی _فرهنگی اهدا شد.