دوشنبه 29 مهر 1398 - 22 صفر 1441 - 2019 اکتبر 21
کد خبر : 261986
تاریخ انتشار : 10 مهر 1398 13:18

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه؛ جوان 32 ساله¬ ای که دچار پارگی بطن چپ قلب شده بود با تلاش تیم پزشکی بیمارستان شهید مدرس از یک قدمی مرگ نجات یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه؛ جوان 32 ساله ای که دچار پارگی بطن چپ قلب شده بود با تلاش تیم پزشکی بیمارستان شهید مدرس از یک قدمی مرگ نجات یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه؛ جوان 32 ساله­ ای که دچار پارگی بطن چپ قلب شده بود با تلاش تیم پزشکی بیمارستان شهید مدرس از یک قدمی مرگ نجات یافت.

دکتر راحله سادات فروتن­ کیا متخصص جراح عمومی بیمارستان شهید مدرس ساوه گفت: جوان 32 ساله با فشار خون 5، غیر هوشیار و با خونریزی فعال توسط اورژانس پذیرش و فورا به اتاق عمل انتقال داده شد. این جوان که مورد چاقو خوردگی قدام قفسه سینه سمت چپ شده بود بلافاصله تحت عمل جراحی قرار گرفت،آسیب واضح به قلب و پارگی بطن چپ قلب ترمیم شد و خوشبختانه ترمیم قلب با موفقیت انجام و خونریزی کنترل شد. همزمان توسط تیم بیهوشی و با تلاش­های دکتر رئوف شمسی متخصص بیهوشی احیای بیمار با خون و فراورده­ های خونی انجام و بیمار با علائم حیاتی پایدار به آی سیو منتقل شد.

خوشبختانه بیمار پس از اتمام عمل جراحی موفقیت آمیز با علائم حیاتی پایدار به آی سیو منتقل شد و پس از چند روز تحت نظر بودن با حال عمومی خوب مرخص شد و در حال حاضر مشکلی ندارد.