سه شنبه 1 بهمن 1398 - 26 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 21
تاریخ انتشار : 10 آذر 1398 8:18

مانور سراسری زلزله و ایمنی در ساوه برگزار شد

بیست و یکمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور» همزمان با سراسر کشور در مدارس شهرستان ساوه برگزار شد.

به گزارش وب­دا ساوه، همزمان با سراسر کشور، بیست و یکمین مانور زلزله و ایمنی با حضور یگان­های امدادی ( اورژانس 115) در مدارس ساوه برگزار شد. با برگزاری این گونه مانورها، آمادگی دانش آموزان و آحاد جامعه برای مقابله با حوادث طبیعی ازجمله زلزله افزایش می یابد.

این مانور همه ساله در هشتم آذر ماه به عنوان بزرگترین فعالیت آموزش همگانی کشور در حیطه ایمنی مدارس در برابر زلزله برنامه ریزی و اجرا می­شود.

هدف از برگزاری این مانور آموزش صحیح دانش آموزان با این پدیده و اقدام­هام لازم برای مقابله با آن می­باشد.