سه شنبه 1 بهمن 1398 - 26 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 21
تاریخ انتشار : 10 آذر 1398 8:24

جلسه هماهنگی و کمیته آموزش معاونت بهداشتی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، جلسه کمیته آموزش معاونت بهداشتی به منظور برنامه-ریزی مناسبت های بهداشتی در آذر ماه سالجاری و همچنین مداخلات اجرایی در خصوص پیشگیری از آنفولانزا با حضور مسئولین و کارشناسان واحدهای ستادی مرتبط با معاونت بهداشتی در چهارم آبان ماه 98 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، جلسه کمیته آموزش معاونت بهداشتی به منظور برنامه­ریزی مناسبت­های بهداشتی در آذر ماه سالجاری و همچنین مداخلات اجرایی در خصوص پیشگیری از آنفولانزا با حضور مسئولین و کارشناسان واحدهای ستادی مرتبط با معاونت بهداشتی در چهارم آبان ماه 98 برگزار شد.

در این جلسه به بررسی موضوعات بهداشتی همچون راه­های اطلاع رسانی به مردم در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری آنفلولانزای فصلی و مبارزه با ایدز پرداخته شد. همچنین در رابطه با مناسبت­های بهداشتی موجود در آذر ماه سالجاری برنامه­­ریزی­های لازم صورت پذیرفت.