سه شنبه 1 بهمن 1398 - 26 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 21
تاریخ انتشار : 10 آذر 1398 8:27

جلسه هم اندیشی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با معاونت بهداشتی

به گزارش وب دا ساوه، جلسه هم اندیشی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با مدیران و کارشناسان مسئول معاونت بهداشتی در ششم آذر ماه سالجاری در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش وب­دا ساوه، جلسه هم اندیشی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با مدیران و کارشناسان مسئول معاونت بهداشتی در ششم آذر ماه سالجاری در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه دکتر نعمت اله عزیزی معاون بهداشتی دانشکده به ارائه گزارشی کلی از اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت بهداشت در ماه­­های اخیر پرداخت. همچنین بیاتی معاون فنی معاونت بهداشتی صورت جلسه گذشته را پیگیری و شرح حالی از این گزارش را ارائه نمود.

در ادامه جلسه زارع مدیر گروه سلامت محیط و کار، گزارشی جامع از فعالیت­های گروه در سال 97 و شش ماهه اول سال 98 ارائه کرد.

دکتر نیک­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پایان ضمن تشکر از همکاران معاونت بهداشتی، پیشنهاداتی در خصوص رفع مشکلات موجود در این حوزه ارائه و بر تعامل بیش از پیش این معاونت با سایر حوزه­های دانشکده تاکید نمود.