سه شنبه 1 بهمن 1398 - 26 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 21
تاریخ انتشار : 10 آذر 1398 14:8

نجات جان دو بیمار توسط تیم تخصصی جراحی بیمارستان شهید مدرس ساوه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر امیر فضلعلی جراح عمومی بیمارستان شهید مدرس ساوه و مدیر گروه جراحی، از نجات جان دو بیمار خبر داد.

دکتر فضلعلی در خصوص این دو بیمار گفت: خانمی 70 ساله با علائم زردی، درد شکم و تب که به علت تاخیر و تعلل در مراجعه به پزشک با افت فشار و کاهش هوشیاری نیز همراه بود در بیمارستان پذیرش و پس از بررسی علائم تشخیص بر عفونت مجاری صفراوی داده شد که با شرایط این بیمار یکی از کشنده­ترین بیماری­هاست.

مدیر گروه جراحی بیمارستان شهید مدرس خاطر نشان کرد: در بیماری­های مجاری صفراوی معمولا سنگ و در موارد نادرتر تومورها باعث انسداد مجاری میشوند و تجمع و عدم تخلیه صفرا باعث ایجاد عفونت و در نهایت سپسیس و مرگ میشود.

وی افزود: در این نوع از بیماران کبد و انعقاد خون نیز با مشکل رو به رو می­شود، بیمار با کوچکترین برشی خونریزی پیدا می­کند، بیهوشی کار بسیار سختی ­می­شود، بهبود زخم مختل می­شود و به طور کلی جراحی با ریسک بسیار بالایی صورت می­­گیرد.

جراح عمومی بیمارستان شهید مدرس ساوه ابراز داشت: با توجه به اینکه بیمار با دو عامل افت فشار و کاهش هوشیاری نیز همراه بود، ضمن گرفتن رضایت از همراه بیمار، با کمک تیم تخصصی اتاق عمل و بیهوشی عمل جراحی با موفقیت انجام شد و  بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شد.

دکتر فضلعلی افزود: در موردی دقیقا مشابه، مردی 65 ساله نیز با علائم گفته شده و کاش سطح هوشیاری و افت فشار در بیمارستان شهید مدرس پذیرش و تحت عمل جراحی بسیار سخت قرار گرفت و خوشبختانه این بیمار نیز با عملی موفقیت آمیز و حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شد.