سه شنبه 1 بهمن 1398 - 26 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 21
تاریخ انتشار : 10 آذر 1398 14:38

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی :

آمادگی کادر درمان و بیمارستانهای تحت پوشش در مقابله با آنفولانزا

دکتر عباس نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در نهم آذر ماه سالجاری در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی که در سالن جلسات فرمانداری ساوه برگزار شد به بیان نکات لازم در خصوص بروز آنفولانزای فصلی پرداخت.

دکتر عباس نیک­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در نهم آذر ماه سالجاری در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی که در سالن جلسات فرمانداری ساوه برگزار شد به بیان نکات لازم در خصوص بروز آنفولانزای فصلی پرداخت.

به گزارش وب­دا ساوه؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با بیان بروز آنفولانزای فصلی گفت: نوعی که در حال حاضر با آن رو به رو هستیم نوع انسانی و فصلی است و تا به حال تعدادی از همشهریان ما به این بیماری مبتلا شده­اند.

وی با اعلام هماهنگی و آمادگی کادر درمان و تمامی بیمارستان­های ساوه و زرندیه در خدمت رسانی افزود: جهت درمان موارد اورژانسی مشکلی وجود ندارد.

دکتر نیک­روش از مردم خواست با شروع علائمی از قبیل تب بالا، بدن درد، گلو درد، آبریزش بینی و ... به پزشک مراجعه کنند و از خود درمانی پرهیز نمایند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در خصوص احتمال مرگ در این نوع از بیماری خاطر نشان کرد: در صورت ضعف سیستم ایمنی در فرد و یا مراجعه دیر هنگام به پزشک احتمال آن مشاهده شده است.

وی ابراز داشت: مهمترین راه مقابله با آنفولانزای فصلی؛ پیشگیری و رعایت بهداشت فردی است و شستشوی مرتب دست­ها، رعایت فاصله یک متری فرد مبتلا با افراد سالم و... از موارد کلیدی پیشگیری در این نوع بیماری است.