دوشنبه 30 دي 1398 - 25 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 20
تاریخ انتشار : 10 آذر 1398 14:55

ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه و هیئت همراه از بیمارستان امام رضا علیه السلام بازدید کردند

به گزارش وبدا ساوه؛ دكتر عباس نیک روش و هيات همراه وي، ضمن بازديد از بخش هاي مختلف و بلوک زایمان، با حضور رئیس منابع فیزیکی دانشکده به بررسی فرایند ارائه خدمات در خصوص رفع مشکلات ساختاری بلوک زایمان و ایجاد فضای خصوصی تک نفره (LDR) برای این بخش دستوراتی صادر فرمود.

رئیس دانشکده علوم پزشكي ساوه به همراه معاون درمان دانشکده، رئیس شبکه بهداشت و درمان زرندیه، مسئول دفتر ریاست، دفتر مامایی، روابط عمومي و امور بین الملل دانشکده با حضور در بيمارستان جديد امام رضا علیه السلام ، از پروژه پانسیون های پزشکان ماندگار در حال احداث بیمارستان فوق بازديد بعمل آوردند.

به گزارش وبدا ساوه؛ دكتر عباس نیک­روش و هيات همراه وي، ضمن بازديد از بخش­هاي مختلف و بلوک زایمان، با حضور رئیس منابع فیزیکی دانشکده به بررسی فرایند ارائه خدمات در خصوص رفع مشکلات ساختاری بلوک زایمان و ایجاد فضای خصوصی تک نفره (LDR) برای این بخش دستوراتی صادر فرمود.

دکتر نیک روش در این بازدید همچنین بر ابقای کلینیک تخصصی زنان در مرکز کلینیک ویژه آسیابک علاوه بر کلینیک تخصصی بیمارستان امام رضا (ع) تاکید نمود.