چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 19 آذر 1398 1:0

کسب جایزه "دکتر کاظمی آشتیانی" توسط جناب آقای دکتر ادریس حسین زاده، عضو هیأت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی ساوه

دکتر حسین زاده استادیار دانشگاه علوم پزشکی ساوه موفق به کسب جایزه دکتر کاظمی آشتیانی از سوی بنیاد ملی نخبگان شد

دکتر سعید کاظمی آشتیانی چهره ماندگار علمی، رئیس سابق پژوهشکده رویان و جهاد دانشگاهی بود که در سال ۸۴ دار فانی را وداع گفت؛ چهار سال بعد از درگذشت وی، «جایزه دکتر کاظمی آشتیانی» برای حمایت و تقدیر از محققان برتر شکل گرفت.

گفتنی است دکتر حسین زاده دانش آموخته دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه تربیت مدرس می باشد. وی در سال ۱۳۹۷ با مرتبه استادیاری در دانشگاه علوم پزشکی ساوه مشغول به فعالیت شد و در سال 1398 با توجه به دستاوردهای آموزشی-پژوهشی و فناورانه موفق به کسب جایزه دکتر کاظمی آشتیانی از سوی بنیاد ملی نخبگان شد. تاکنون  کتب و مقالات علمی-پژوهشی متعددی و همچنین 4 اختراع توسط ایشان منتشر و ثبت شده است.