سه شنبه 1 بهمن 1398 - 26 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 21
تاریخ انتشار : 21 دی 1398 10:34

در دانشکده علوم پزشکی ساوه:

مراسم گرامیداشت سردار سرافراز اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدشان با مشارکت جامعه پزشکی برگزار شد

مراسم بزرگداشت سردار شهید قاسم سلیمانی در روز چهارشنبه 18 دی ماه سالجاری در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور رئیس دانشکده، معاونین، مدیران و برخی از مسئولین شهرستان ساوه برگزار شد.

به گزارش وب دا ساوه، دکتر عباس نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید گرانقدر گفت: برگزاری این مراسمات ادای دینی است برای این مرد بزرگوار، محبوب دلها که گوشه های آن را در هفته ای که گذشت در جای جای کشورمان نظاره گر بودیم.

وی افزود: امیدواریم، این مسیر که از صدر اسلام با شهادت ابا عبدالله الحسین شروع شده است، تداوم یابد و بتوانیم در این راه به اهداف عالی اسلام و مسلمانان دست یابیم.

در ادامه این مراسم، سرهنگ دستجانی فرمانده سپاه پاسداران شهرستان ساوه و آقای بیاتی مسئول عقیدتی سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی به بیان سخنانی در رابطه با شهادت شهید بزرگوار اسلام و دسیسه های آمریکا پرداختند

شایان ذکر است در این مراسم نوحه خوانی، شعرخوانی در وصف شهید سلیمانی و ... انجام شد.