يکشنبه 15 تير 1399 - 15 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 05
تاریخ انتشار : 21 دی 1398 12:49

با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه:

دوازدهمین جلسه شورای فرهنگی سالجاری برگزار شد

دوازدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشکده علوم پزشکی ساوه در سال 1398 به ریاست رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و دبیری معاونت اموزشی، پژوهش و فرهنگی و با حضور اعضای شورا، رئیس حراست و مدیر روابط عمومی در 18 دی ماه سالجاری در ستاد دانشکده برگزار شد.

در این جلسه،دکتر عباس نیک­ روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: پرداختن به موضوع تکریم و جلب رضایت ارباب رجوع از مسائل مهمی است که شورای فرهنگی دانشکده لازم است با نگاهی ویژه به آن بپردازد. وی افزود، از مصادیق تکریم ارباب رجوع، فرهنگ مسئولیت پذیری اداری، اجتماعی و پاسخگویی به شهروندان و اجتناب از برخورد سلیقه ­ای و فردی است در ادامه مسئول حراست دانشکده در خصوص تکریم ارباب رجوع به تبیین ابعاد موضوع پرداخت .

این جلسه با مروری بر برنامه­ ها و فعالیت­های حوزه فرهنگی دانشکده طی دی ماه و پیش بینی برنامه ها طی بهمن ماه ادامه یافت و مقرر گردید تمامی اردوها، مراسم ­ها و برنامه ­های فرهنگی دانشکده علوم پزشکی با مجوز و نظارت شورای فرهنگی برگزار گردد. همچنین بر تعیین جزئیات ضوابط و تنظیم آئین نامه ­های مدون در این جهت تاکید گردید .