يکشنبه 15 تير 1399 - 15 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 05
تاریخ انتشار : 21 دی 1398 12:56

توسط تیم درمانی بیمارستان شهید مدرس ساوه:

مرد جوانی که با اصابت چاقو دچار آسیب شدید به قفسه سینه شده بود از مرگ نجات یافت

مرد جوان که با اصابت چاقو به جدار قفسه سینه دچار ترومای نافذ قفسه سینه شده بود توسط تیم درمانی بیمارستان شهید مدرس ساوه از مرگ نجات یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر امیر فضلعلی جراح عمومی و مدیر گروه جراحی در بیمارستان شهید مدرس ساوه در تشریح این خبر گفت: این بیمار که به ضرب چاقو دچار پارگی دیافراگم، سوراخ شدن کبد و آسیب شدید به کیسه صفرا شده بود، پس از اقدامات اولیه، بلافاصله به اتاق عمل انتقال یافت و تحت عمل جراحی قرار گرفت.

وی افزود: خوشبختانه به عمل توراکتومی نیاز نبود و کوله سیستکتومی انجام شد و بیمار پس از عمل جراحی و قرار گرفتن تحت مراقبت­ های لازم با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شد.

دکتر فضلعلی ادامه داد: این عمل جراحی که با ریسک بالایی همراه بود تنها با تشخیص به موقع، سرعت عمل، تصمیم ­گیری درست و اقدام به موقع کادر درمانی و پرسنل مجرب اتاق عمل با موفقیت انجام شد و با تلاش کادر درمانی این جوان از مرگ نجات یافت.