سه شنبه 1 بهمن 1398 - 26 جمادي الاول 1441 - 2020 ژانوِيه 21
تاریخ انتشار : 22 دی 1398 11:0

قابل توجه داوطلبان شرکت کننده در آزمون استخدامی 1398/08/30 دانشکده علوم پزشکی ساوه

پیرو اعلام نتایج اولیه واسامی داوطلبین واجد شرایط جهت بررسی مدارک درآزمون استخدامی مورخ 1398/08/30 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور ،به اطلاع کلیه متقاضیان واجد شرایط این دانشکده می رساند جهت تحویل و بررسی مدارک از تاریخ 98/10/23  لغایت 98/10/24 با در دست داشتن کلیه مستندات اشاره شده ذیل به واحد استخدام دانشکده به نشانی : ساوه میدان مادر - خیابان جمهوری  واحد کارگزینی  مراجعه نمایند .

مدارک مورد نیاز :

1-     اصل وتصویر  تمامی صفحات  شناسنامه داوطلب و همسر (در صورت تأهل)

2-     اصل و تصویر  کارت ملی

3-     اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی

نکته : داوطلبان رشته های شغلی بهداشتی و درمانی که در شرایط احراز تحصیلی شغل آنها مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا دکتری مشروط به داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد مرتبط با همان رشته ذکر شده است ، لازم است علاوه بر مدرک آخرین مقطع گواهی مربوط به مقاطع قبلی خود را نیز حسب مورد برابر مفاد آگهی ارائه نمایند .

4-     اصل و تصویر  وضعیت طرح  نیروی انسانی  جهت رشته های مشمول طرح و ضريب k ( پایان طرح ، معافیت ، گواهی اشتغال به طرح ویا گواهی انصراف از طرح حسب مورد برابر مفاد آگهی )

5-     اصل وتصویر کلیه مدارک وتاییدیه های مربوط به سهمیه های انتخابی (ایثارگری و ... )

6-     دو قطعه عکس پشت نویسی شده 4*3

7-     پرینت کارنامه چاپ شده از سایت سازمان سنجش

8-     اصل و تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی ویا معافیت دائم (ویژه آقایان)

9-     اصل و تصویر گواهینامه ب(2) یا پایه دوم (جهت رشته شغلی فوریتهای پزشکی)

10-  اصل و تصویر اولین و آخرین قرارداد مربوط به کارکنان قراردادی و فرم خلاصه 502

11-  اصل و تصویر گواهی اشتغال و ریز سوابق بیمه و تأيیدیه برای نیروهای شرکتی در مشاغل تخصصی

12-  یک عدد پوشه سبزرنگ

ساعت مراجعه از 8 صبح لغایت 15 بعدازظهر

*تذکر بسیار مهم*

1- لیست اعلام شده به میزان سه برابر ( صرفا براساس اظهارات داوطلب در زمان ثبت نام ) جهت بررسی اولیه مدارک و به صورت مشروط  می باشد . لذا پس از بررسی و در صورت تائید مستندات ارائه شده توسط داوطلب و ثبت اطلاعات نتیجه نهایی توسط سازمان سنجش اعلام خواهد شد . طبق مفاد آگهی منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور ، اعلام نتیجه نهایی منوط به بررسی مدارک اعلامی بوده و مسئولیت ناشی از عدم رعایت ضوابط ومقررات اعلام شده در آگهی برعهده شخص داوطلب می باشد . چنانچه صحت اطلاعات اعلام شده توسط آنها در آزمون محرز نگردد،اولویت افراد کان لم یکن تلقی و از بین سایر متقاضیان به ترتیب اولویت مقرر قانونی مندرج در آگهی جهت بررسی مدارک مربوطه دعوت بعمل خواهد آمد

2-لازم به ذکر است لیست نهایی جهت دعوت به جلسه مصاحبه در رشته های شغلی مربوطه متعاقبا از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد گردید .

3- بدیهی است عدم مراجعه داوطلب در زمان تعیین شده به منزله انصراف از انجام ادامه مراحل استخدامی تلقی و طبق مقررات از سایر افراد به جایگزینی ایشان دعوت بعمل خواهد آمد .

4- جهت داوطلبان رشته های شغلی کاردان وکارشناس فوریتهای پزشکی ، سنجش قد و شاخص توده بدنی در روز بررسی مدارک انجام خواهد شد .