شنبه 14 تير 1399 - 14 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 04
تاریخ انتشار : 19 بهمن 1398 13:21

برگزاری میز خدمت دانشکده علوم پزشکی ساوه همزمان با ایام الله دهه فجر در مصلی نماز جمعه شهر ساوه

به گزارش وب دا ساوه، در نماز جمعه ۱۸ بهمن ماه شهر ساوه، ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه معاونین و مدیران دانشکده با برگزاری میز خدمت، بطور مستقیم با مردم و همشهریان و نمازگزاران دیدار و گفتگو نمودند و از نزدیک پاسخگوی سوالات و مشکلات مردم در حوزه سلامت شهرستان بودند .

به گزارش وب دا ساوه، در  نماز جمعه ۱۸ بهمن ماه شهر ساوه، ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه معاونین و مدیران دانشکده با برگزاری میز خدمت، بطور مستقیم با مردم و همشهریان و نمازگزاران دیدار و گفتگو نمودند و از نزدیک پاسخگوی سوالات و مشکلات مردم در حوزه سلامت شهرستان بودند .

در این مراسم،  چادر اطلاع رسانی توسط کارشناسان معاونت بهداشتی برپا و ضمن ارایه خدمات، در خصوص بیماری کرونا به نماز گزاران محترم و شهروندان اطلاع رسانی شد .