شنبه 14 تير 1399 - 14 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 04
تاریخ انتشار : 19 بهمن 1398 13:26

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی داوطلب

دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت مناسبت روز جهانی داوطلب، نقش وجایگاه تک تک افراد در بحث مراقبت از سلامت خود،خانواده و جامعه ای که در آن فعالیت دارند را با اهمیت ذکر نمود .

دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت  مناسبت روز جهانی داوطلب، نقش وجایگاه تک تک افراد در بحث مراقبت از سلامت خود،خانواده و جامعه ای که در آن فعالیت دارند را با اهمیت ذکر نمود .

وی با اشاره به توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت به جایگاه مردم و پتاسیل مشارکت اجتماعی در سلامت، سهم ۷۵ درصدی مشارکت مردم و ۲۵ درصدی تحت تولیت و مدیریت وزارت بهداشت را موید آن دانست .

رئیس دانشکده علوم پزشکی از شکل گیری قانونی و هدفمند سازمان ها و سمن ها حمایت کرد و افزود، سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت تشکل های دغدغه مند هستند  که دل در گرو مسائل سلامت دارند.

وی در ادامه به شعار وزیر بهداشت جناب آقای دکتر نمکی تحت عنوان" هر خانه یک پایگاه سلامت " اشاره کرد و از ادامه طرح که با هدف تربیت ۲۰ میلیون سفیر سلامت خبر داد که به صورت پایلوت در ۳ استان در حال اجراست  .

دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه اطلاعاتی در خصوص بیماری جدید کرونا ارائه کرد و گفت از عمده علائم این بیماری ایجاد عفونت دستگاه تنفسی است .

دکتر عباس نیک روش گفت: ویروس کرونا در ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان چین شوع یافت که علائم آن شبیه سارس بوده که در پی آن هشدار و تمهیدات بهداشت جهانی را موجب شد .

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر واکسن و دارویی جهت درمان بیماری کشف نشده و محققان در حال انجام مطالعه بیشتر در خصوص کشف واکسن آن هستند .

دکتر نیک روش در ادامه گفت: منع پروازهای مستقیم از چین به ایران و بلعکس و همچنین کنترل مرزهای زمینی ، هوایی و دریایی از جمله اقدامات پیشگیرانه دولت در مبارزه با شیوع بیشتر کرونا ویروس است .

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره پذیرفتن این مساله که همچون ورود بیماری های دیگر این ویروس نیز راه ورود خود را پیدا خواهد کرد افزود تنها راه مقابله با این بیماری رعایت بهداشت فردی نظیر شستن دستها با آب و صابون به صورت پیاپی ،روبوسی نکردن ،استفاده از لوازم شخصی و زدن ماسک را راهکار عدم درگیر شدن با بیماری دانست .

وی در ادامه با اشاره به عدم توجه به شایعات فضای مجازی که موجب رعب و وحشت در میان مردم میشود عنوان کرد تنها مبادی رسمی اعلام اخبار صحیح در وزارتخانه دکتر گویا هستند و توضیحات از این طریق انجام خواهد شد .

دکتر نیک روش گفت: کلیه نمونه های مشکوک به ویروس کرونا به تهران ارسال و پس از دریافت پاسخ آن، مراحل بعدی نظیر قرنطینه و مراقبت های بستری بیمار انجام خواهد شد .