شنبه 14 تير 1399 - 14 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 04
تاریخ انتشار : 19 بهمن 1398 13:49

با هدف گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی؛

اردوی جهادی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه در ۳ روستای محروم برگزار شد

به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه و با تلاش کانون جهادی امیرالمؤمنین(ع) این دانشکده، ۱۸ بهمن ماه اردوی جهادی در سه روستای "چمران"، "بیوران" و "بادام چالوق" برگزار شد.

به گزارش وب دا ساوه، همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اردوی جهادی گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی جهت ارائه خدمات بهداشتی، فرهنگی و آموزشی برگزار شد.

در این اردوی جهادی که به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه و همکاری کانون جهادی امیرالمؤمنین(ع) این دانشکده، برگزار شد، تعداد ۴۰ نفر از دانشجویان جهادی دانشکده حضور داشتند.

اولین مقصد این اردوی یک روزه روستای "بادام چالوق" از توابع بخش نوبران شهرستان ساوه بود.

دانشجویان پس از حضور در مسجد این روستا خدماتی مانند چکاپ فشار و قند خون را به اهالی این روستا ارائه دادند و ارائه خدمات فرهنگی مانند برگزاری کلاس نقاشی و آموزش قرآن برای کودکان و نوجوانان نیز از برنامه های جنبی این اردو بود.

در ادامه گروهی از دانشجویان به منظورخدمت رسانی به تعدادی از اهالی مسن روستا، به همراه دو نفر از مسئولین اردو با حضور در منزل افراد خدمات درمانی به آنان ارائه دادند.

همچنین دانشجویان جهادگر با حضور در دو روستای "چمران" و "بیوران" به ارائه خدمات بهداشتی و فرهنگی پرداختند که مورد استقبال خوب اهالی این روستاها قرار گرفت.