پنج شنبه 8 اسفند 1398 - 4 رجب 1441 - 2020 فوريه 27
تاریخ انتشار : 20 بهمن 1398 14:6

به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزاری سابقات ورزشی کارمندان دانشکده علوم پزشکی ساوه

undefined
جدول برگزاری مسابقات ورزشی کارمندان به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامیداشت چهلمین روز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش به شرح ذیل است. شرایط شرکت در مسابقه: -داشتن کفش ورزشی و لباس مناسب هنگام مسابقات الزامیست. -داشتن بیمه ورزشی معتبر برای کلیه شرکت کنندگان اعم از بازیکن، مربی و سرپرست تیم الزامی است. -هر بازیکن فقط در یک رشته ورزشی می تواند شرکت نماید. -برای افراد شرکتی آوا سلامت داشتن 2 سال سابقه کار الزامی می باشد. -مسابقات طبق آیین نامه فدراسیون های مربوطه انجام می گیرد. -حضور کارمندان نیم ساعت قبل در محل برگزاری مسابقات الزامی می باشد.