دوشنبه 11 فروردين 1399 - 6 شعبان 1441 - 2020 مارس 30
تاریخ انتشار : 7 اسفند 1398 9:47

نتیجه نهایی آزمایش دو مورد مرگ بیمار مشکوک به کروناویروس ساوه مثبت اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی گفت، نتیجه نهایی آزمایش کروناویروس دو بیمار فوت شده روزهای اخیر شهرستان ساوه مثبت اعلام شد .

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی گفت: نتیجه نهایی آزمایش کروناویروس دو بیمار فوت شده روزهای اخیر شهرستان ساوه مثبت اعلام شد .

دکتر نیک روش افزود: مورد اول خانم ۸۲ ساله دارای بیماری زمینه ای قلبی، کلیوی و مزمن خونی بود که با علایم حاد تنفسی و تب مراجعه و در بیمارستان مدرس ساوه پس از یک روز بستری و دریافت اقدامات درمانی لازم متاسفانه فوت گردید . همچنین فرزندان این خانم ساکن شهر قم بوده و بیمار در این شهر تردد داشته است .

مورد دوم خانم ۸۷ ساله با سابقه بیماری قلبی، ریوی، کبدی و کلیوی با علایم حاد تنفسی به بیمارستان شهید چمران مراجعه و بستری میگردد که پس از دو روز اقدامات لازم  متاسفانه فوت گردید .

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، علت تاخیر در اعلام علت فوت را طولانی بودن زمان دریافت نتایج قطعی آزمایشات عنوان کرد و از تمامی همشهریان درخواست نمود با رعایت موارد بهداشتی، عدم تردد و مسافرت به شهرهای با موارد مثبت بیماری و مراقبت بیشتر از افراد سالمند و افراد دچار بیماریهای زمینه ای در جهت پیشگیری و مقابله با این بیماری اقدام نمایند.