دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 5 فروردین 1399 17:8

جلسه هم فکری مسئولین دانشکده علوم پزشکی ساوه با گروه پشتیبانی مردمی مبارزه با کرونا

به گزارش وب دا ساوه, در پنجم فروردین ماه ۱۳۹۹ جلسه هم فکری و هماهنگی با گروه پشتیبانی مردمی در خصوص مبارزه با کرونا ویروس با حضور معاونین درمان, بهداشت, توسعه, مدیر غذا و دارو, مسئول مشارکت های خیرین دانشکده و همچنین برخی از کارشناسان در قرنطینه ایجاد شده در ساوه برگزار شد. در این جلسه هریک از معاونین و مسئولین دانشکده در خصوص مسائل موجود نظرات خود را بیان و با همفکری گروه پشتیبانی مردمی برای حل مسائل موجود به اتخاذ راهکارهایی در این زمینه پرداختند.