دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 5 فروردین 1399 17:11

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از بیمارستان مدرس, نقاهتگاه ها و قرنطینه

به گزارش وب دا ساوه, صبح امروز پنجم فروردین ماه ۱۳۹۹ دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه حجت الاسلام سبزی نماینده مردم شهرستان ساوه در مجلس, دکتر حسین علیزمانی معاون درمان, حجت الاسلام ودود رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و برخی از مسئولین دانشکده از بیمارستان شهید مدرس, نقاهتگاه زنان و مردان و قرنطینه ایجاد شده در ساوه بازدید کردند.

دکتر مصری در این بازدید ضمن تبریک سال نو و خسته نباشید به پرسنل, از نزدیک به بررسی روند ارائه خدمات به پرسنل و مسائل و مشکلات موجود در این زمینه قرار گرفت.

همچنین در این بازدید سرپرست دانشکده با بیماران گفتگو و در جریان روند درمان آنها قرار گرفت.