دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 6 فروردین 1399 10:5

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از بخش خرقان, مرکز جامع سلامت رازقان و دوزج

به گزارش وب دا ساوه, ظهر امروز پنجم فروردین ماه سالجاری دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه حجت الاسلام سبزی منتخب مردم شهرستان ساوه و زرندیه در مجلس, حجت الاسلام ودود رابط نهاد نمایندگی رهبری و عطارد سرپرست دفتر ریاست از بخش خرقان , مرکز جامع سلامت رازقان و دوزج بازدید کردند.

در این بازدید دکتر مصری ضمن تبریک سال نو و خسته نباشید به پرسنل بهداشتی با آنها گفتگو و در جریان روند ارائه خدمات به مردم و بیماران قرار گرفتند.

همچنین در بازدید انجام شده, سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه به بررسی مسائل و مشکلات پرسنل پرداخت و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شد.