دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 6 فروردین 1399 10:7

جلسه هم فکری مسئولین دانشکده علوم پزشکی ساوه با گروه پشتیبانی مردمی مبارزه با کرونا

جلسه هم فکری با حضور دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، حجت الاسلام سبزی نماینده مردم شهرستان ساوه در مجلس، دکتر حسین علی زمانی معاون درمان دانشکده، هیئت همراه و گروه های پشتیبانی مردمی در کلینیک دی صبح امروز پنجم فروردین ماه 1399 برگزار شد.

به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در جلسه برگزار شده با تاکید بر خوداظهاری و غربالگری افراد گفت: بحث خوداظهاری یکی از مباحث مهم در حال حاضر است که به همکاران ما در مراکز جامع سلامت برای پیگیری اشخاص کمک شایان توجهی می کند و باعث تفکیک موارد پرخطر و مثبت از سایر افراد می شود.

وی افزود: با خود ارزیابی افراد در سامانه salamat.gov.ir تعداد افراد خوداظهاری شده از هفده هزار نفر به هفتاد هزار نفر در ساوه رسیده است و امید داریم با پیگیری های انجام شده، پشتیبانی، تبلیغ و تدابیر اندیشیده شده، این آمار به زودی به صد هزار نفر برسد.

دکتر مصری با اشاره به اینکه نقاطی در حاشیه شهر به عنوان نقطه آلودگی گزارش شده است تصریح کرد: اگر این نقاط کنترل نشوند، خطر سرایت و آلودگی از این نقاط زیاد است و در این زمان با توجه به محدود بودن تخت های بیمارستانی، کنترل بیماری سخت می شود, لذا هرچه موارد غربالگری بالاتر برود، تعیین تکلیف موارد مبتلا به کرونا راحت تر و سریع تر انجام می شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه موارد ابتلا کاهش و ترخیصی ها افزایش یافته است اما همچنان موارد مثبت وجود دارد و این آمار نشان دهنده نقاط تجمعی است و طبق پیش بینی های انجام شده احتمالا بعد از 13 فروردین ماه شاهد پیک دیگری از این بیماری باشیم که تنها با مدیریت بحران، در خانه ماندن، خود اظهاری و غربالگری افراد می توانیم از شتاب این بیماری بکاهیم.

وی افزود: براساس هماهنگی های انجام شده، متخصصین طب سنتی چندین روز است که به مراکز درمانی ما (بیمارستان ها و نقاهتگاه ها) کمک می کنند و رژیم های دارویی کمک کننده آن ها در کنار پروتکل های دارویی وزارتخانه و درمان چند دارویی باعث تقویت سیستم ایمنی  و همچنین کاهش زمان بستری خواهد شد که ما در این خصوص کارهای پژوهشی و مراحل بهداشتی و پیشگیری را که باعث کاهش زمان ابتلا می شود شروع کرده ایم.

همچنین در این جلسه احمد اسدی مسئول گروه پشتیبانی مردمی مبارزه با کرونا به بیان فعالیت های انجام شده در خصوص مبارزه با کرونا ویروس پرداخت.

وی گفت: از زمان شیوع کووید 19 گروه های مردمی و خیرین بسیاری به کمک ما آمده اند و در تجهیز نقاهتگاه ها، تهیه بنر، ضدعفونی کردن کل شهر ساوه به صورت هر 48 ساعت یکبار، تقسیم پرس های غذایی، میان وعده و آب معدنی در بین کادر درمان، ارسال پیامک برای دانش آموزان و معلمان و همچنین تشکیل گروه پزشکی با پزشکان متخصص و فوق تخصص که به سوالات مردم از طریق فضای مجازی پاسخ می دهند، کمک رسان ما بوده اند.