دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 6 فروردین 1399 12:18

دکتر منتظر؛ متخصص طب سنتی:

تغییر شیوه زندگی و تغذیه افراد در پیشگیری و تسریع درمان کرونا موثر است

دکتر رضا منتظر پزشک محقق در طب ایرانی و طب اسلامی در خصوص تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از تغییر شیوه زندگی در زمان شیوع کرونا ویروس به گفتگو با روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه پرداخت.

به گزارش وب­دا ساوه، دکتر منتظر با اشاره به اینکه ویروس کرونا دارای طبعی سرد است  و ویروسی سرما دوست می­باشد؛ گفت: این ویروس در بدن افراد با طبع سرد و در مناطق سرد سیر بیشتر اثرگذار بوده؛ لذا لازم است مزاج افراد به سمت گرمی و خوردن گرمیجات تغییر یابد.

وی افزود: خوردن گرمیجات از جمله زنجفیل با مقداری کمتر در پیشگیری از این ویروس و مقدار بیشتر آن در درمان بسیار موثر است، همچنین روش­های عملی طب سنتی در درمان و افزایش ظرفیت تنفسی فرد کارآمد است.

دکتر منتظر با تاکید بر اینکه مردم در سالیان گذشته نیز به درمان با طب سنتی اعتقاد داشتند و قرنطینه بودن یکی از روش­های قدیمی کارساز در طب سنتی به شمار می­آمده است؛ تصریح کرد: در تحقیقات انجام شده توسط متخصصین طب سنتی و فعالیت­های موفقی که در این خصوص در تهران انجام شده است، علاوه بر توصیه­های عملی و تدابیر وزارت بهداشت استفاده از رویکرد طب سنتی طول مدت بستری را کاهش داده و باعث تسریع و نتیجه بخشی در درمان افراد مبتلا شده است.

این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: تجارب چینی­ها حاکی از آن است که موفقیت به دست آمده در خصوص کنترل و درمان این ویروس بر مبنای طب سنتی خود چین بوده است و تلاش ما بر آموزش پرسنل با استفاده از روش­های صحیح و کارامد طب سنتی است تا بتوانند سیستم ایمنی خود را تقویت و جان خود را حفظ نمایند.

دکتر منتظر گفت: با استفاده از دو پروتکل پیشگیری و درمان و فعالیت­های انجام شده با گروهی از متخصصین طب سنتی در تهران توانستیم مدت زمان بستری افراد مبتلا به کرونا را از 8 روز به 4 روز کاهش دهیم و در حال حاضر نیز با استفاده از دو گروه بیماران سرپایی و بستری در حال انجام طرح تحقیقاتی در ساوه هستیم تا علاوه بر درمان کلاسیک، روش­های طب سنتی را مورد ارزیابی قرار دهیم.