چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1399 11:53

جلسه تودیع و معارفه رئیس مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه برگزار شد

به گزارش وب دا ساوه, صبح امروز بیست و سوم اردیبهشت ماه سالجاری مراسم تودیع و معارفه رئیس مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه با حضور دکتر مهدی مصری, معاونت درمان و توسعه و برخی از مسئولین بیمارستان و دانشکده در سالن جلسات بیمارستان شهید مدرس برگزار شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر حبیب اله رضایی به سمت ریاست مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه منصوب شد.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر الهام فرهادی در طول مدت تصدی تقدیر و تشکر شد و دکتر حبیب اله رضایی به عنوان سرپرست بیمارستان معرفی گردید.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به اینکه نیاز به معنویت به شدت در جهان احساس میشود گفت: نیاز به معنویت به خصوص در شرایط بحران ویروس کرونا ثابت شد و این نشان دهنده در هم تنیده بودن دو مقوله علم و دین است.

وی سلامت معنوی را یکی از شاخصهای اعتبار بخشی دانست و افزود: مولفه هایی همچون همدلی، مهربانی، اخلاق دینی و ... رضایتمندی و کیفیت درمان را افزایش می دهند.

دکتر مصری خاطر نشان کرد: با استفاده از ساختارهای نرم افزاری می توان در صدد جبران کمبودهای پزشکی برآمد و کلیه همکاران و معاونان با همراهی یکدیگر باید این مهم را دنبال نمایند.

وی با اشاره به اینکه با احداث بیمارستان جدید زیر ساختهای درمان در شهر ساوه ارتقا پیدا خواهد یافت, اظهار کرد: همه مدیران و مسئولین دانشکده باید چالشها و مشکلات بیمارستان را با همکاری و هماهنگی یکدیگر حل نمایند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: در  شرایط حاضر وجود ویروس کرونا, فعالیتهای همه جانبه پرسنل و پزشکان مایه تقدیر است و این اتحاد و همدلی سبب مدیریت و کنترل این بیماری شده است.

دکتر مصری در پایان سخنان خود, دکتر رضایی را به دلیل سابقه کار چندین ساله و آشنایی با مسائل و مشکلات بیمارستان و شهرستان بهترین گزینه برای ریاست بیمارستان دانست و از زحمات دکتر فرهادی در مدت ریاست بیمارستان تقدیر و تشکر نمود.جلسه با ایراد سخنانی از خاطره ها و تجارب دکتر فرهادی و دکتر رضایی و همچنین اهدای لوح تقدیر به پایان رسید.