چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1399 12:0

جلسه تودیع و معارفه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

به گزارش وب دا ساوه, صبح امروز بیست و سوم اردیبهشت ماه سالجاری مراسم تودیع و معارفه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور دکتر مهدی مصری, معاونان و برخی از مسئولین دانشکده در سالن جلسات ستاد برگزار شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر محمد قربانلی به سمت معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشکده منصوب شد.

دکتر مهدی مصری سرپرست دانشکده از زحمات دکتر حبیب اله رضایی در مدت تصدی پست معاونت توسعه و مدیریت منابع تقدیر و تشکر و برای دکتر محمد قربانلی آرزوی توفیق در پست جدید را از خداوند منان خواستار شد.

دکتر مصری با اشاره به اهمیت همدلی و سلامت معنوی از کلیه همکاران و معاونان خواست تا با همراهی و همدلی یکدیگر دانشکده را به سمت اهداف متعالی سوق دهند.

در ادامه جلسه دکتر رضایی معاون توسعه سابق با اشاره به اینکه پیشرفت دانشکده در حوزه توسعه و منابع مدیون فعالیتهای کلیه همکاران در این حوزه است, با ایراد سخنانی از تجارب چندین ساله خود در پست معاونت توسعه گفت و از زحمات و همکاری کلیه همکاران و معاونان دانشکده تشکر و قدردانی کرده و طلب حلالیت نمود.

در پایان جلسه دکتر محمد قربانلی ضمن تشکر از زحمات چندین ساله دکتر رضایی در این سمت با اشاره به اهمیت مسئولیت پذیری و وجدان کاری به بیان سخنانی پرداخت و جلسه با اهدای لوح تقدیر توسط سرپرست دانشکده به پایان رسید.