چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1399 12:27

تعاونی مصرف کارکنان دولت به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی پلمپ شد

به گزارش وب دا ساوه, مهندس نصراله مقیاسی, مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه از پلمپ تعاونی مصرف کارکنان دولت به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در بیست و سوم اردیبهشت ماه سالجاری خبر داد.

به گزارش وب دا ساوه, مهندس نصراله مقیاسی, مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه از پلمپ تعاونی مصرف کارکنان دولت به دلیل عدم رعایت  فاصله گذاری اجتماعی در بیست و سوم اردیبهشت ماه سالجاری خبر داد.

وی گفت: علیرغم تذکرات جدی بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و اخطاریه های صادر شده, تعاونی مصرف کارکنان دولت طی روزهای اخیر با برنامه توزیع انحصاری اقلام مواد غذایی, طرح فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکردند, لذا بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و ابتلا شهروندان به این بیماری محل مذکور تا اطلاع ثانوی پلمپ و برای بررسی های بیشتر به مقامات بالاتر ارجاع دادند.

مهندس مقیاسی افزود: برای پرهیز از ایجاد ازدحام و تجمعات شهروندان, هر گونه توزیع اقلام دولتی و... بایستی در کلیه فروشگاه های سطح شهر با رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی انجام گردد.