چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1399 7:42

کار روابط عمومی, پرورش فضائل اخلاقی در فرهنگ سازمانی است

نشست صمیمانه دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با مسئولان روابط عمومی واحدهای تابعه دانشکده به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات در بیست و هشتم اردیبهشت ماه سالجاری در سالن جلسات ستاد دانشکده برگزار شد.

به گزارش وب دا ساوه, در این جلسه که با حضور ریاست, معاونت توسعه, رابط نهاد نمایندگی و سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی برگزار شد, دکتر مهدی مصری ضمن عرض قبول طاعات و عبادات و تبریک مجدد این روز به همکاران روابط عمومی دانشکده گفت: کار روابط عمومی این است ک فضائل اخلاقی سازمانی را در فرهنگ سازمانی پرورش دهد و در هر خبر خود شان خداوندی را باید در نظر بگیرد چراکه در نهایت باید رضایت خداوند را کسب نماید.

وی افزود: اگر روابط عمومی ها فضائل اخلاقی را رعایت نمایند و با نگاه قلبی کار خود را به پیش ببرند بسیاری از مشکلات در سطح نیروی انسانی حل خواهد شد و به شفقت و همدلی خواهیم رسید.

دکتر مصری خاطر نشان کرد: شفقت و همدلی هم در ستاد دانشکده و هم در بیمارستان باید حرف اول را بزند و در حوزه روابط عمومی و تمامی حوزه ها باید سرلوحه همکاران قرار گیرد.

وی با اشاره به پاسخگویی اجتماعی ابراز داشت: همانگونه ک این روز به نام روز روابط عمومی و ارتباطات نامگذاری شده است, منظور از ارتباطات همان ارتباطات مردمی است و فلسفه ایجاد سازمانی به نام دانشکده همین است که ما با توجه به نیازهای مردمی برنامه ریزی نماییم و اهداف سازمان را به آن سمت سوق دهیم.

وی با اشاره به اینکه مقوله سلامت یک مقوله چندوجهی است گفت: نقش روابط عمومی در این سازمان بسیار مهم است و یک نقش فرهنگی, رسانه ای, هنری و راهبردی است.

در پایان این مراسم با اهدای تقدیرنامه از مسئولان روابط عمومی دانشکده تقدیر و تشکر شد.