چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 7 خرداد 1399 8:1

رسالت اصلی هر دانشگاهی را اعضا هیات علمی تشکیل میدهند

به گزارش وب دا ساوه، ظهر امروز ششم خردادماه ۱۳۹۹، نشست اعضا هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور دکتر مهدی مصری و دکتر حمیدرضا کوهستانی معاونت آموزشی دانشکده در سالن جلسات دانشکده پرستاری برگزار شد.

در این نشست که به منظور رسیدگی و بررسی نقطه نظرات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و همچنین مسائل و مشکلات اساتید برگزار شده بود دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به اینکه سلامت معنوی و سلامت نفسانی نتیجه عید فطر است گفت: نیاز به سلامت معنوی به خصوص در حوزه بهداشت بیش از پیش به چشم میخورد و همه باید سلامت معنوی را در تمامی حوزه ها سرلوحه کار خویش قرار دهند.

وی افزود: کار هیات علمی ارتقا است و اگر بخواهیم دانشکده ارتقا بیابد باید به اعضا هیئت علمی توجه ویژه ای مبذول نماییم و باید تعداد اعضا را افزایش دهیم تا بتوانیم با همدلی و همکاری یکدیگر چالش ها را برطرف کنیم.

دکتر مصری با اشاره به اینکه رسالت اصلی هر دانشگاهی را اعضا هیات علمی آن تشکیل می دهند، ابراز داشت: داشتن رویکرد سیستمی در تمامی مراحل حتی در سلامت معنوی نیز امری لازم و ضروریست و باید سیاستهایی طراحی شود تا این رویکرد به صورت جامع و مانع نهادینه شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه خاطر نشان کرد: دانشگاهی می تواند رشد کند که باعث رشد دیگران بشود و هنر ما در پاسخگویی به مسائل محلی و اجتماعی است که بتوانیم به صورت سیستماتیک پاسخگو جامعه باشیم.

وی در این جلسه به بررسی مسائل و مشکلات موجود در این معاونت پرداخت و توضیحات لازم را در خصوص مسائل و مشکلات اعضا هیئت علمی ارائه کرد.

در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و کتاب معنویت یک علم است از اساتید تقدیر و تشکر به عمل آمد.