چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 11 خرداد 1399 7:51

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت آغاز به کار مجلس یازدهم

دکتر مهدی مصری، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی آغاز به کار مجلس یازدهم را به منتخب شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تبریک گفت.

متن پیام تبریک به شرح ذیل است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای محمد سبزی

نماینده محترم مردم شریف ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی

مجلس شورای اسلامی برخاسته از کنه وجود و ذات انقلاب اسلامی و نشان دهنده به فعلیت رسیدن مردم سالاری در نظام جمهوری اسلامی ایران است.

خدا را شکر می کنم که در گام دوم انقلاب اسلامی علی رغم همه تهدیدها و دسیسه های نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی، یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با موفقیت برگزار شد، تا خواب، خیال و آرزوی همه آنان که برای به سر آمدن عمر انقلاب اسلامی لحظه شماری می کنند، به سرابی دست نایافتنی مبدل شود.

دانشکده علوم پزشکی ساوه با اهداف و برنامه هایی همچون ارتقای بهره وری اقتصادی و ساماندهی وضعیت بهداشت و درمان، پررنگ تر و فعال تر کردن امور سلامت، ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی توسط مراکز تابعه این دانشکده و در این میان مواجهه با برخی از خلاهای قانونی زمینه ها و بسترهای فراوانی برای همکاری و تعامل با مجلس شورای اسلامی دارد.

این جانب ضمن تقدیر و تشکر از نمایندگان و هیئت رئیسه سابق مجلس شورای اسلامی، آغاز به کار مجلس یازدهم را به جنابعالی تبریک می گویم و امیدوارم بتوانیم در این دوره جدید بیش از گذشته از ظرفیت های متقابل دانشکده علوم پزشکی ساوه و مجلس شورای اسلامی استفاده کنیم.

و من ا... توفیق

دکتر مهدی مصری