چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 13 خرداد 1399 14:26

پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام پانزده خرداد

به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد را به عموم مردم ایران به ویژه جامعه دانشگاهی تسلیت گفت.

به گزارش وب­دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد را به عموم مردم ایران به ویژه جامعه دانشگاهی تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

چهاردهم خردادماه، یادآورحضور مردم و انتخاب راه تازه و گزینش مسیری نو بسوی روی کار آوردن جمهوری اسلامی و نظامی بر پایه داد و آزادی و استقلال است. بی­ تردید فقدان آن عبد صالح خدا برای ملت قدرشناس ایران همواره ضایعه­ ای جبران ناپذیر خواهد بود

امام خمینی(ره)، ثابت کرد که اسلام زنده است و می تواند مبنای نظامی اجتماعی قرار گیرد. او افکار خفته جهان اسلام را بیدار کرد و اندیشه های اسلام ناب را در مسئله حکومت و نظام اسلامی به جهان و جهانیان معرفی کرد . تاریخ، پژواک ندای حق طلبی و یک عمر مبارزه مخلصانه ایشان در مسیر حق و عدالت را هرگز از یاد نخواهد برد.

بی شک نام بلند این شخصیت جهانی و کم نظیر در دوران معاصر بر تارک تاریخ پر افتخار ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران چون ستاره ای تابناک در کنار نام شهدا و امام شهدا همیشه درخشان خواهد بود.

اینک در آستانۀ سی و یکمین سالگشت بزرگداشت نور و پنجاه و هفتمین سالروز قیام مردمی 15 خرداد سال ١٣٤٢ که سرآغاز نهضت بیداری ملت ایران و گویای پیوند ناگسستنی مردم با آرمان های الهی است اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام خونین 15 خرداد که سرآغاز شروع حرکت انقلابی با رهبری امام راحل(ره) بود، سالگرد ارتحال امام بزرگوار(ره) را تسلیت عرض می نمایم و همه ما بار دیگر با آرمان های والای خمینی کبیر (ره) تجدید میثاق کرده و با وحدت و همدلی و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، برای آبادانی انقلاب اسلامی ایران، همراه و همصدا شویم.

دکتر مهدی مصری

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه