جمعه 20 تير 1399 - 20 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 10
تاریخ انتشار : 1 تیر 1399 15:10

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت:

کمک 5 میلیارد ریالی خیر بزرگ به نظام سلامت ساوه در بحران کرونا

مرتضی صبوحی،مدیر عامل مجمع خیرین سلامت در ساوه از کمک 5 میلیارد ریالی حاج علیرضا عسگریان، خیر بزرگ سلامت به نظام سلامت ساوه خبر داد. به گزارش وب دا ساوه، مرتضی صبوحی با اشاره به شیوع ویروس کرونا از اواخر سال گذشته تاکنون اظهار داشت: یکی از مهمترین عوامل مدیریت این بیماری در منطقه ساوه حضور پرشور و گسترده مردم و به خصوص خیرین سلامت در کمک به بخش های مختلف بهداشتی درمانی دو شهرستان ساوه و زرندیه بود. وی افزود: با توجه به اینکه یکی از مهمترین اولویت های دانشکده علوم پزشکی ساوه تکمیل و تجهیز بیمارستان های دو شهرستان ساوه و زرندیه است، در ایام شیوع ویروس کرونا مبالغ قابل توجهی از سوی خیرین به نظام سلامت کمک شده است و طی جلسات برگزار شده با خیرین گرانقدر با حضور رئیس دانشکده و معاونت توسعه و پشتیبانی، در این میان حاج علیرضا عسگریان، خیر بزرگ سلامت مبلغ 5 میلیارد ریال به منظور خرید تجهیزات برای بخش بهداشت و درمان شهرستان ساوه به دانشکده علوم پزشکی ساوه اهدا نموده است.